ΠολιτικΗ ακΥρωσης / υπαναχΩρησης

Η mediabox σας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής των υπηρεσιών της σε 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η mediabox σας παρέχει τη δυνατότητα «πληρωμής on-line» για την εξόφληση των υπηρεσιών της μέσω πιστωτικής κάρτας. Η mediabox χρησιμοποιεί άμεσο link, το οποίο προωθεί τα στοιχεία που ο χρήστης συμπληρώνει σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK.

Η mediabox διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει στην τράπεζα πληροφορίες χρηματικών συναλλαγών και φυσικής ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεταξύ της και του πελάτη, από τη στιγμή που εκείνος ζήτησε ακύρωση συνδρομής και μέχρι την ολοκλήρωση της ακύρωσης της τρέχουσας συνδρομής, εφόσον η τράπεζα το ζητήσει.

Η mediabox παρέχει δικαίωμα ακύρωσης της συνδρομής από τον πελάτη και αντίστοιχης επιστροφής χρημάτων, εντός 14 ημερών από την ενεργοποίηση της συνδρομής. Μετά την παρέλευση των 14 ημερών ο πελάτης δεν έχει δικαίωμα ακύρωσης της συνδρομής ή /και επιστροφής των χρημάτων που έχει καταβάλλει πριν την συμπλήρωση 6 μηνών από την ενεργοποίηση της.

Η ελάχιστη υποχρεωτική παραμονή στην υπηρεσία είναι 6 μήνες από την ενεργοποίησή της. Οι συνδρομές προεξοφλούνται για 6 μήνες και σε κάθε ανανέωσή της.

Στην ακύρωση συνδρομής προβλέπεται επιστροφή χρημάτων μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που θα αποστείλετε ηλεκτρονικά -με e-mail- στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@media-box.gr

Το σύστημα διασύνδεσης πιστωτικών/προπληρωμένων/χρεωστικών καρτών, διασυνδεδεμένο με την τράπεζα Eurobank Ergasias SA, δεν συνδέεται με την επιστροφή χρημάτων λόγω ακύρωσης.

Η mediabox διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει το παραστατικό παροχής υπηρεσιών στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη / μέλους μέσα σε εύλογο διάστημα από την επιβεβαίωση καταβολής των χρημάτων μέσω οποιουδήποτε αποδεκτού τρόπου πληρωμής συνδρομής. Η μη αποστολή της απόδειξης σε χρόνο έγκαιρο δεν αποτελεί αιτία λύσης / ακύρωσης της συνδρομής ή επιστροφής χρημάτων στο μέλος, διότι θα έχει ήδη εκδοθεί και η μη αποστολή της θα οφείλεται αποκλειστικά σε καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας