E SHOP PCnew
E SHOP MB1

BEYOND AN E-SHOP

Αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δικό σας e-commerce ταξίδι, τότε είστε στο σωστό μέρος.
Η εταιρεία Media-Box δραστηριόποιείται στην Κατασκευή eshop στη Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την Ελλάδα.
Εδώ, θα σας παρουσιάσουμε τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει ένα ισχυρό e-shop με βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO)
και σωστή προώθηση στον κόσμο της ηλεκτρονικής αγοράς.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ESHOP.

Ένα e-shop μπορεί να σας προσφέρει διάφορα οφέλη και κέρδη.Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις κερδίζουν συνεχώς έδαφος, συνεπώς μην μείνετε πίσω.Μερικά πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος : 

Με ένα e-shop, έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε πελάτες από όλο τον κόσμο. Αυτό δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε το κοινό σας και τις πωλήσεις σας.

Ένα e-shop σας επιτρέπει να μειώσετε τα λειτουργικά έξοδα σε σχέση με ένα παραδοσιακό κατάστημα. Δεν χρειάζεστε φυσικό χώρο, προσωπικό για την εξυπηρέτηση των πελατών ή αποθήκες για το απόθεμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα κέρδη.

Ένα e-shop είναι προσβάσιμο 24/7, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν αγορές οποιαδήποτε στιγμή τους βολεύει. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς το ωράριο λειτουργίας, και μπορείτε να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες ακόμη και όταν είστε απασχολημένοι ή κοιμάστε.

Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα το e-shop σας στις ανάγκες σας και των πελατών σας. Μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα, να ενημερώσετε τις τιμές ή να προσαρμόσετε τον σχεδιασμό του καταστήματος χωρίς μεγάλες δαπάνες.

Με ένα e-shop, μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες και τις προτιμήσεις των πελατών σας. Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε εξατομικευμένες προτάσεις και να βελτιώσετε τη στρατηγική πωλήσεων σας.

Ένα e-shop σας επιτρέπει να στοχεύετε και να εξατομικεύετε τις προσφορές σας σύμφωνα με τα δημογραφικά χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις των πελατών σας. Αυτό βελτιώνει την εμπειρία τους και αυξάνει τις πιθανότητες αγοράς.

Απ τηη εμπερία μας στον χώρο , γνωρίζουμε οτι η ζήτηση στη κατασκευή eshop στη Θεσσαλονίκη και γενικά στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς.Συνεπώς και ο ανταγωνισμός.Το SEO (Search Engine Optimization) αναφέρεται σε μια σειρά τεχνικών και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της ορατότητας και της θέσης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Το SEO βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και το πώς σχετίζεται με τα ερωτήματα των χρηστών. Όταν μια ιστοσελίδα είναι καλά βελτιστοποιημένη για το SEO, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της οργανικής κίνησης προς την ιστοσελίδα σας, περισσότερες επισκέψεις, περισσότερες πωλήσεις ή άλλες επιθυμητές ενέργειες από τους χρήστες.

Οι τεχνικές SEO περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου, τη βελτίωση της δομής και του κώδικα της ιστοσελίδας, τη βελτίωση των μεταδεδομένων, την αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας και τη βελτίωση της φιλικότητας για φορητές συσκευές. Το σωστό SEO επίσης περιλαμβάνει την επιλογή σωστών λέξεων-κλειδιών, τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, την επισήμανση των εικόνων και των συνδέσμων, και την ανάπτυξη εξωτερικών συνδέσμων (backlinks) που δείχνουν στην ιστοσελίδα σας.

SEO (Search Engine Optimization).
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Το WooCommerce παρέχει ένα εύχρηστο περιβάλλον για να διαχειρίζεστε τον κατάλογο προϊόντων σας. Μπορείτε να προσθέτετε, να επεξεργάζεστε και να διαγράφετε προϊόντα εύκολα, να ορίζετε τιμές, αποθέματα, περιγραφές, φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Οι πελάτες σας μπορούν να αξιολογήσουν και να σχολιάσουν τα προϊόντα που αγοράζουν. Αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σε άλλους πελάτες που αναζητούν τα ίδια προϊόντα.

Οι πελάτες μπορούν να προσθέτουν προϊόντα στο καλάθι τους και να ολοκληρώνουν την αγορά τους με ασφάλεια. Το WooCommerce υποστηρίζει διάφορες πύλες πληρωμών, όπως PayPal, Stripe, καρτέλες πιστωτικών καρτών και άλλες.

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εύχρηστο σύστημα αναζήτησης για να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν. Το WooCommerce παρέχει επίσης επιλογές φιλτραρίσματος ανά κατηγορία, τιμή, χαρακτηριστικά και άλλα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσφορές, κουπόνια και έκπτωσης για να ελκύσετε πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Το WooCommerce παρέχει εύκολες ρυθμίσεις για την δημιουργία και διαχείριση αυτών των προσφορών.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που προσφέρει το WooCommerce. Υπάρχουν επίσης πολλά πρόσθετα (plugins) διαθέσιμα που μπορούν να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του e-shop σας.

  • Σχεδίαση και ανάπτυξη e-shop με φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
  • Προσαρμογή του e-shop στις ανάγκες σας και το στυλ της επιχείρησής σας.
  • Ολοκληρωμένη στρατηγική SEO για τη βελτίωση της ορατότητας στις μηχανές αναζήτησης.
  • Δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας που προωθεί την αναζήτησας και ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών.
  • Ενσωμάτωση και παραμετροποίηση πλατφορμών e-commerce, όπως WooCommerce, Shopify, Magento κ.α.
  • Διαχείριση καταλόγου προϊόντων και ευέλικτο σύστημα αναζήτησης.
  • Διασύνδεση με πληροφορίες αποθέματος, σύστημα αξιολογήσεων και ασφαλή πληρωμή.
  • Οπτικοποίηση προϊόντων με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και επαγγελματικά βίντεο.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ESHOP.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ESHOP AMEA-
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Κατασκευή E-ESHOP ΑΜΕΑ ώστε να ειναι το E-SHOP σας φειλικό προς τα άτομα με αναπηρία. Κατασκευή εντυπωσιακών E-SHOP με πιστοποίηση WCAG 2.0 AA που διευκολ’υνουν την πρόσβαση σε ανθρώπους με αναπηρίες. Κατασκευάζουμε E-SHOP σε WordPress για άτομα με αναπηρία με χρήση νέων τεχνολογιών ώστε  να έχετε ένα σύγχρονο E-SHOP , με πλήρη πρόσβαση και υποστήριξη και για τα άτομα ΑΜΕΑ.

E-SHOP για ΑΜΕΑ με επιδότηση ΕΣΠΑ.

Για να ενταχθεί ένα E-SHOP στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ θα πρέπει να πληρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώνουμε όλες τις απαιτήσεις των επιδοτούμενων προγραμμάτων μέσω ΕΣΠΑ. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του E-SHOP σας για ΑΜΕΑ ώστε να συμμορφώνεται απόλυτα με το πρότυπο WSAG 2.0 AA και έτσι να μπορεί να επιδοτηθεί μέσω των προγραμμάτων από το ευρωπαικό ταμείο στήριξης. Για τον έλεγχο της προσβασημότητας χρησιμοποιούμε τις πλατφόρες Wave και W3C.

Η ενσωμάτωση του Google Analytics στο e-shop σας είναι μια εξαιρετική ιδέα για να παρακολουθείτε και να αναλύετε την απόδοση του ιστότοπου σας. Το Google Analytics παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για την επισκεψιμότητα του ιστότοπου, τη συμπεριφορά των χρηστών και άλλα στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να βελτιώσετε την επίδοση του e-shop σας.

Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες όπως ο αριθμός των επισκεπτών, οι σελίδες που επισκέφθηκαν, οι πηγές κίνησης, ο ρυθμός αναπήδησης, ο χρόνος παραμονής και πολλά άλλα. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την απόδοση του e-shop σας και να λάβετε αποφάσεις βελτιστοποίησης για την αύξηση των πωλήσεων και τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.

GOOGLE ANALYTICS.
ΕΡΓΑ 

από κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές εκτός πόλης.

LOCOS SOCKS 50
MRC
OMAVIT
BUNNY HOPS
MULLET
DI ARTE