Καλως ηρθατε στα tutorials της Media Box

Εδώ θα βρείτε οδηγούς που θα σας βοηθήσουνε να χειριστείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας καθώς και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο του.

mediabox / e-shop WooCommerce tutorial - Προσθηκη ιδιοτητας σε μεταβλητα προϊοντα

Σε αυτό το video θα δείτε βήμα-βήμα την διαδικασία προσθήκης ιδιοτήτων στα προϊόντα του e-shop σας. Ως ιδιότητες καθορίζονται το μέγεθος, το χρώμα, το βάρος ενός προϊόντος

mediabox / e-shop WooCommerce tutorial - Προσθηκη νεας μαρκας (brand)

Σε αυτό το video θα δείτε βήμα-βήμα την διαδικασία προσθήκης μάρκας (brand) στα προϊόντα του e-shop σας. Πολλές φορές οι χρήστες, αναζητούν συγκεκριμένες μάρκες φιλτράροντας τα προϊόντα του e-shop σας.

mediabox / e-shop WooCommerce tutorial - Προσθηκη νεας κατηγοριας

Σε αυτό το video θα δείτε βήμα-βήμα την διαδικασία προσθήκης νέας κατηγορίας αλλά και υποκατηγορίας στα προϊόντα του e-shop σας. Για παράδειγμα: Κατηγορίες: ανδρικά, γυναικεία, παιδικά. Υποκατηγορίες: ανδρικά-μπουφάν, ανδρικά-πουκάμισα κλπ.

mediabox / e-shop WooCommerce tutorial - Καταχωριση απλων προϊοντων

Σε αυτό το video θα δείτε βήμα-βήμα την διαδικασία καταχώρισης απλών προϊόντων στο e-shop σας. Απλό προϊόν θεωρείται το προϊόν το οποίο δεν έχει παραλλαγές (π.χ. διαφορετικό μέγεθος, χρώμα κλπ).

mediabox / e-shop WooCommerce tutorial - Καταχωριση μεταβλητων προϊοντων

Σε αυτό το video θα δείτε βήμα-βήμα την διαδικασία προσθήκης παραλλαγών στα προϊόντα του e-shop σας. Ως παραλλαγές καθορίζονται το μέγεθος, το χρώμα, το βάρος ενός προϊόντος. Για παράδειγμα επιλέγει ο χρήστης παπούτσι μέγεθος 43 και χρώμα μαύρο. Για να εισάγετε τις παραλλαγές θα πρέπει πρώτα να καθορίσετε τις ιδιότητες (χρώμα, μέγεθος κλπ).